март, 2020
Уважаеми клиенти,<br>
    <blockquote>  Изправени сме пред непредвидени предизвикателства, дължащи се на бързото разпространение на Covid-19. Ангажирани сме с това, да действаме така, както е най-добре за здравето и безопасността на всички наши клиенти. <br>В изпълнение на препоръките на компетентните органи, нашите фирмени магазини остават временно затворени за посетители, считано от 23.03.2020 г. до отмяна на извънредното положение в Република България <br><br>
Онлайн магазинът ни е на разположение за всички Вас със следните отстъпки и безплатна доставка:</blockquote><br>
-10% отстъпка за артикули от колекция Пролет - Лято 2020 <br>
-30% отстъпка за артикули от колекция за Есен - Зима 2019 <br>
<br>
<br>
 <br>                                                                                               Екип <b>Vayana collection</b>

ВАЖНО !!!

Уважаеми клиенти,

Изправени сме пред непредвидени предизвикателства, дължащи се на бързото разпространение на Covid-19. Ангажирани сме с това, да действаме така, както е най-добре за здравето и безопасността на всички наши клиенти.
В изпълнение на препоръките на компетентните органи, нашите фирмени магазини остават временно затворени за посетители, считано от 23.03.2020 г. до отмяна на извънредното положение в Република България

Онлайн магазинът ни е на разположение за всички Вас със следните отстъпки и безплатна доставка:

-10% отстъпка за артикули от колекция Пролет - Лято 2020
-30% отстъпка за артикули от колекция за Есен - Зима 2019



Екип Vayana collection

март, 2020
Уважаеми клиенти, <br>

Информираме Ви, че в предвид на създалата се ситуацията обектът ни в Mall Bulgaria временно е затворен. Останалите ни обекти продължават да работят при пълно спазване на указанията за дезинфекция и спазване на дистанция. Онлайн магазинът ни е на разположение за всички Вас!
Ще Ви информираме допълнително за промени!
И това ще мине… и ще продължаваме да създаваме модни изкушения за Вас!

Извънредни мерки !

Уважаеми клиенти,
Информираме Ви, че в предвид на създалата се ситуацията обектът ни в Mall Bulgaria временно е затворен. Останалите ни обекти продължават да работят при пълно спазване на указанията за дезинфекция и спазване на дистанция. Онлайн магазинът ни е на разположение за всички Вас! Ще Ви информираме допълнително за промени! И това ще мине… и ще продължаваме да създаваме модни изкушения за Вас!

февруари, 2020
Изберете Вашата елегантна визия и бъдете ослепителни на празника на жената 8-ми март с <b>Vayana collection</b>. 
     В седмицата на нежната половина от човечеството – от 1-ви до 8-ми март включително, за всички притежатели на клиентска карта на Vayana collection, предлагаме допълнителни -5% отстъпка на всички артикули от новата ни колекция Пролет – Лято 2020 и -20% отстъпка на колекция Есен- Зима 2019-2020.
Офертата важи само за фирмените ни магазини!
     За онлайн заявки -10% отстъпка на артикули от новата ни колекция Пролет – Лято 2020.

8-ми март с VAYANA COLLECTION

Изберете Вашата елегантна визия и бъдете ослепителни на празника на жената 8-ми март с Vayana collection. В седмицата на нежната половина от човечеството – от 1-ви до 8-ми март включително, за всички притежатели на клиентска карта на Vayana collection, предлагаме допълнителни -5% отстъпка на всички артикули от новата ни колекция Пролет – Лято 2020 и -20% отстъпка на колекция Есен- Зима 2019-2020. Офертата важи само за фирмените ни магазини! За онлайн заявки -10% отстъпка на артикули от новата ни колекция Пролет – Лято 2020.

февруари, 2020
Изберете Вашата романтична визия и изглеждайте впечатляващо на празника на любовта с  Vayana collection . В седмицата на любовта – от 10-ти до 14-ти февруари включително, за всички притежатели на клиентска карта на  Vayana collection , предлагаме допълнителни 5% отстъпка на всички артикули от новата ни колекция. Офертата важи само за физическите ни магазини!

СЕДМИЦА НА ЛЮБОВТА С VAYANA COLLECTION

Изберете Вашата романтична визия и изглеждайте впечатляващо на празника на любовта с Vayana collection . В седмицата на любовта – от 10-ти до 14-ти февруари включително, за всички притежатели на клиентска карта на Vayana collection , предлагаме допълнителни 5% отстъпка на всички артикули от новата ни колекция. Офертата важи само за физическите ни магазини!

януари, 2020
Представяме Ви новата колекция на Vayana Collection за сезон Пролет - Лято 2020! Стартираме с познатите класически модели, но разчупени със закачливи детайли и в нестандартни комбинации. Добавили сме и свежи цветове, за повече настроение и запомняща се визия!

Vayana Collection сезон Пролет - Лято 2020!

Представяме Ви новата колекция на Vayana Collection за сезон Пролет - Лято 2020! Стартираме с познатите класически модели, но разчупени със закачливи детайли и в нестандартни комбинации. Добавили сме и свежи цветове, за повече настроение и запомняща се визия!

ноември, 2019
 Не можем да знаем какво бихте си избрали за ''Черен Петък'', затова предложнието ни включва всичките модели.
Направи онлайн поръчка от 2бр и получаваш -20% на вторият артикул!
Посети наш фирмен магазин и ще откриеш отстъпки до - 60% на избрани артикули!
 Предложението важи  от  22.11.2019г  до  24.11.2019г вкл.

Black Friday 2019

Не можем да знаем какво бихте си избрали за ''Черен Петък'', затова предложнието ни включва всичките модели. Направи онлайн поръчка от 2бр и получаваш -20% на вторият артикул! Посети наш фирмен магазин и ще откриеш отстъпки до - 60% на избрани артикули! Предложението важи от 22.11.2019г до 24.11.2019г вкл.

ноември, 2019
Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването  става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

Облечете се като Крaлица с Vayana!

Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

октомври, 2019
Октомври е в лилаво, за Вас!
Лилавият цвят,който сме избрали в колекцията е цвета на кристалният камък Аметист,
символизиращ „Тихата мъдрост“.Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама,
която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове.Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил.
Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу,подарък от нас в знак на внимание.

Заблестете с Vayana!

Октомври е в лилаво, за Вас! Лилавият цвят,който сме избрали в колекцията е цвета на кристалният камък Аметист, символизиращ „Тихата мъдрост“.Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама, която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове.Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил. Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу,подарък от нас в знак на внимание.

август, 2019
Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и  в нашите фирмени магазини . Там  ще намерите и много аксесоари в допълнение към  моделите ни .

Колекция Есен - Зима 2019г Очаквайте от нас, по нещо ново, всеки месец.

Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и в нашите фирмени магазини . Там ще намерите и много аксесоари в допълнение към моделите ни .

февруари, 2017
В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

Тв звездата Люба Пашова: Имаш стил, когато си себе си

В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

декември, 2016
Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил

Prato, amore mio!

Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил