За Нас

За Нас

Vayana Collection е вдъхновена от жените с въображение и класа, които ценят своята индивидуалност. Облечени в изчистените, стилни модели на марката, те подчертават естествената си красота.

Освен непреходна елегантност, Vayana Collection е и безупречно качество. За нас хубава дреха означава хубава материя. Затова четири пъти годишно дизайнерите ни подбират платовете за колекциите ни в италианския град Прато, известен с изключителния си текстил. Залагат основно на естествените тъкани. Така гарантират, че линията и цветовете няма да се променят във времето.

Моделите се изработват според най-строгите западноевропейски стандарти, защото Vayana Collection е марка на БТБ България - фирмата-лидер в производство на дамско облекло. От двадесет години тя работи за световни модни гиганти. Сред клиентите й са Comma, s.Oliver (Women), Hallhuber (Donna), Esprit, Peek & Cloppenburg, Oui и др.

Всички модели на Vayana Collection носят усещането за грижа, внимание към детайла и немска прецизност. Това не е случайно. Марката е създадена специално за нашия пазар от германския бизнесмен Ахим Байерл, собственик и на БТБ България. Заедно с екипа си той налага високи критерии за качество у нас и създава естетиката и комфорта, които българската жена заслужава.