• Връщане и Замяна на стоки

Връщане и Замяна на стоки

ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ

Как мога да върна артикул?
Артикулите за връщане трябва да са в изряден търговски вид - да не са използвани и увредени. Нужно е да представите платежният документ, с който сте ги закупили. Можете да върнете артикули чрез куриерска фирма Eконт Експрес, за сметка на клиента. За целта трябва да отбележите, че връщате артикула за Ваша сметка.
Как и кога ще получа сумата по връщането на артикул чрез куриер?
Ако връщането бъде одобрено (артикулите са в изряден търговски вид, етикетите са на мястото си) ще получите от нас имейл за потвърждение или обаждане по телефона. Сумата ще ви бъде изплатена по банков път(или чрез Еконт, трябва да представите подпечатано уверение за банковата сметка) в рамките на няколко дни (имайте предвид, че плащанията винаги зависят от вашата банка), или с паричен превод чрез куриерска фирма Еконт Експрес. За върната стока, платена с наложен платеж, моля, предоставете вашите банкови данни, по които бихте искали да възстановим сумата. В кои случаи не мога да върна артикул?
Ако по артикула има каквито и да било следи от използване (измачкване, закачане, прокъсване, протриване, захабяване, изцапване, счупване на копчета, ципове и т.н.), той няма да бъде приет обратно. В тези случаи сумата не се възстановява, а евентуалната куриерска услуга остава за сметка на клиента.
Какво трябва да направя, ако възстановената сума е неточна?
Свържете се с нашият Офис за обслужване на клиенти и ние ще разрешим проблема в най-краткия възможен срок.
В какъв срок мога да върна артикул?
Връщането на артикули може да стане до 14 дни от датата на имейл поръчката.
По какъв начин ще разбера, че стоките, които връщам, са били обработени?
След като получим вашата пратка в нашия склад, ще ви уведомим по имейл за получаването й, или телефонно обаждане.

ЗАМЯНА НА СТОКИ

Как мога да заменя артикул? Артикулите трябва да са в изряден търговски вид (да не са използвани и увредени). Трябва да представите платежният документ, с който сте ги закупили.Можете да замените артикули чрез куриер, също за Ваша сметка. Когато заменяте за друг модел, първо трябва да върнете артикула чрез куриер (за целта използвайте куриерска фирма Еконт Експрес за Ваша сметка). Ще получите новият артикул по същият начин, по който е извършена първата доставка. Ако има разлика в цената, сумата ще Ви бъде изплатена по банков път или чрез куриерска фирма Еконт Експрес .
В какъв срок мога да заменя артикул?
Замяната на артикули може да стане до 14 дни от датата на имейл поръчката.
Какво трябва да направя, ако получа неправилен артикул?
Ако случайно получите артикул, различен от този, който сте поръчали, можете да го върнете или замените, в случай че не е използван и е в изряден търговски вид. Моля, запознайте се с нашите условия за връщане и замяна на стоки или се свържете с Отдел обслужване на клиенти.
В кои случаи не мога да заменя артикул?
Ако по артикула има каквито и да било следи от използване (измачкване, закачане, прокъсване, протриване, захабяване, изцапване, счупване на копчета, ципове и т.н.), той няма да бъде заменен. В тези случаи сумата не се възстановява, а евентуалната куриерска услуга остава за сметка на клиента.
Къде да изпратя стоката, която искам да върна/заменя?
Русе, 7009 бул. България 125 БТБ Трейд ЕООД Ако имате нужда от съдействие при пазаруването, връщането или замяната на стоки от онлайн магазина на Vayana Collection, свържете се с нас на телефон 0886 666 310. С удоволствие ще ви помогнем! Всички цени са с включен ДДС. Гаранцията на стоките е 30 дни от датата на покупката. Платежният документ важи за гаранция.