November, 2019
Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването  става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

Облечете се като Крaлица с Vayana!

Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

October, 2019
Октомври е в лилаво, за Вас! Лилавият цвят, който сме избрали в колекцията  е цвета на кристалният камък  Аметист, символизиращ „Тихата мъдрост“. Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама, която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове. Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил. Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу, подарък от нас в знак на внимание .

Заблестете с Vayana!

Октомври е в лилаво, за Вас! Лилавият цвят, който сме избрали в колекцията е цвета на кристалният камък Аметист, символизиращ „Тихата мъдрост“. Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама, която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове. Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил. Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу, подарък от нас в знак на внимание .

August, 2019
Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и  в нашите фирмени магазини . Там  ще намерите и много аксесоари в допълнение към  моделите ни .

Колекция Есен - Зима 2019г Очаквайте от нас, по нещо ново, всеки месец.

Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и в нашите фирмени магазини . Там ще намерите и много аксесоари в допълнение към моделите ни .

February, 2017
В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

Тв звездата Люба Пашова: Имаш стил, когато си себе си

В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

December, 2016
Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил

Prato, amore mio!

Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил

October, 2016