November, 2019
 Не можем да знаем какво бихте си избрали за ''Черен Петък'', затова предложнието ни включва всичките модели.
Направи онлайн поръчка от 2бр и получаваш -20% на вторият артикул!
Посети наш фирмен магазин и ще откриеш отстъпки до - 60% на избрани артикули!
 Предложението важи  от  22.11.2019г  до  24.11.2019г вкл.

Black Friday 2019

Не можем да знаем какво бихте си избрали за ''Черен Петък'', затова предложнието ни включва всичките модели. Направи онлайн поръчка от 2бр и получаваш -20% на вторият артикул! Посети наш фирмен магазин и ще откриеш отстъпки до - 60% на избрани артикули! Предложението важи от 22.11.2019г до 24.11.2019г вкл.

November, 2019
Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването  става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

Облечете се като Крaлица с Vayana!

Ноември е месеца на кралиците, във Vayana ! Кралското синьо е цветът на небето океанът и съня. Той е цветът на вдъхновението , скромността , доверието , чистотата , спокойствието, комуникацията и консерватизма. Тъмно синьото свързваме с истината и сдържаността . Хубаво е да се обличаме в син цвят, защото с него общуването става по – лесно , помага ни да сме стабилни и спокойни. Облечени във Vayanа, ще Ви асоциират с властта , кралското управление и висшата аристокрация.

October, 2019
Октомври е в лилаво, за Вас!
Лилавият цвят,който сме избрали в колекцията е цвета на кристалният камък Аметист,
символизиращ „Тихата мъдрост“.Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама,
която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове.Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил.
Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу,подарък от нас в знак на внимание.

Заблестете с Vayana!

Октомври е в лилаво, за Вас! Лилавият цвят,който сме избрали в колекцията е цвета на кристалният камък Аметист, символизиращ „Тихата мъдрост“.Бъдете мъдри с Vayana! В допълнение минаваме и през сивата гама, която е била винаги чудесна за комбиниране с останалите цветове.Сивото създава основата за запомнящо се излъчване и висококласен стил. Специалното ни предложение е карирана рокля с бижу,подарък от нас в знак на внимание.

August, 2019
Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и  в нашите фирмени магазини . Там  ще намерите и много аксесоари в допълнение към  моделите ни .

Колекция Есен - Зима 2019г Очаквайте от нас, по нещо ново, всеки месец.

Класика и стил, това е Vayana през септември . Колекцията е налична и в нашите фирмени магазини . Там ще намерите и много аксесоари в допълнение към моделите ни .

February, 2017
В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

Тв звездата Люба Пашова: Имаш стил, когато си себе си

В модата предпочитам изчистения и семпъл силует, затова харесвам Vayana Collection, казва водещата на предаването по БНТ „Извън играта“

December, 2016
Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил

Prato, amore mio!

Четири пъти годишно дизайнерите на Vayana Collection лично подбират платове в италианския град, прочут с изключителния си текстил

October, 2016